RADYU

Title

Artist

Müzik Ekspresi #26 – Mutluluğunuzu Artıracak Şarkılar

Yaşar Üniversitesi’ni Spotify’da takip etmek için buraya tıklayın. Ahmet Ulaş Kuru’nun enerjik sunumuyla bu bölümde dinledikçe mutluluğunuzu artıracak bazı şarkılardan bahsediyor ve onları dinliyoruz.

Caz Cümleleri #14 – Caz Dünyasının Önemli İsimleri / Part 3

Yaşar Üniversitesi’ni Spotify’da takip etmek için buraya tıklayın. Bu bölümde, dünya caz tarihinde önemli izler bırakmış olan birkaç müzisyen birden programa konu oluyor. Thad Jones, Lee Morgan, Freddie Hubbard ve Don Cherry hakkında bilgiler edinip kendilerinin eserlerini dinliyoruz.

Nereden Edebiyat #14 – Jules Verne: Bir Bilim Falcısı

Yaşar Üniversitesi Spotify’da⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Nereden Edebiyat’ın bu bölümünde konuğumuz, edebiyatta bilim kurgu türünün öncülerinden biri olarak kabul edilen, onlarca yıl hem yetişkinleri hem de çocukları eserleriyle büyütmüş Fransız yazar Jules Verne.

Choose a day