Yard. Doç. Dr. Mine Ovacık

01 January 1970 |

“Tasarım konusunda dünyadaki trend nedir? Zanaatkarlığın tasarım dünyasındaki yeri? Yaşar Üniversitesi Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mine Ovacık’ın katıldığı programda, Paris’teki Maison & Objet Fuarı‘ndan izlenimlerini aktardı. Ovacık’ın, Yrd. Doç. Nazlı Gürgan (Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölüm Başkanı) ile birlikte gerçekleştirdiği “Yaşar Üniversitesi Kültür Nesneleri” başlıklı tasarım araştırma projesinin alan araştırması olarak gittikleri fuarda, birçok ülkenin marka ve firmaların katıldığı, dünyada tasarım alanında öne çıkan fuarlardan biri olan bu fuarda, tasarım-zanaat konusundaki en son yenilikler, gelişmeleri izleme olanağı yakaladılar. Mine Ovacık, projeleri kapsamındaki araştırma ve izlenimlerini bu programda anlattı.”

Program, TRT Radyo 1’de 6 Nisan 2017, Perşembe günü saat: 15.32’de yayınlandı.

Program adı: TASARIM HER YERDE – Program yapımcısı: Saadet BEKAR – Frekans: İzmir: 94,7 Ankara: 93,3 FM Frekansı İstanbul: 95,6